“WOLFIN IB is ook voor de afdichting van
opvangbekkens en -ruimtes toegelaten (ETA 10/0295).“

Infiltratieresistente folie conform certificaat

Wolfin PYE-verbindingssysteem

Bij platte daken wordt de dakbaan Wolfin IB los geplaatst en onder ballast gebruikt. Bij de gebouwafdichting conform DIN 18195 biedt onder de verschillende plaatsingsmogelijkheden vooral het Wolfin PYE-verbindingssysteem absolute veiligheid, want het beschikt over een certificaat dat bewijst dat het infiltratieresistent is.

Daarbij wordt als bovenste afdichtingslaag een bitumenbestendige Wolfin IB volledig in het door verhitting vloeibaar gemaakte bitumenoppervlak ingerold. De uitvoering van het PYE-verbindingssysteem is met of zonder warmte-isolatie mogelijk.

Ideaal voor speciale afdichtingen

Afdichting van LAU-installaties (installaties voor opslag, vulling en behandeling)

Wolfin IB is bestand tegen fluxolie, mineraalolie, melkzuren, kerosine en zo verder en wordt daarom net daar ingezet waar bijzondere aandacht aan de resistentie tegen chemicaliën moet worden besteed. Hiertoe behoren ook afdichtingen voor professioneel gebruikte keukens. Dankzij de hoge resistentie tegen chemicaliën is Wolfin IB ook het ideale product voor speciale afdichtingen.

Bij de afdichting conform §19 van de wet inzake waterhuishouding (WHG) wordt Wolfin IB gebruikt. Het is namelijk door middel van een ETA10/0295 (WHG) toegelaten als afdichtingsmiddel van opvangbekkens en -ruimtes in opslaginstallaties. Dat omvat bijv. ook de afdichting van tankruimtes.Voor de afdichting van daken en gebouwen

Vergunningen en classificaties

Wolfin IB is geclassificeerd resp. toegelaten conform:

DIN EN 13956 CE-dakafdichtingen
DIN EN 13967 CE-gebouwafdichtingen
DIN V 20000-201 (dakafdichtingen)
DIN V 20000-202 (gebouwafdichtingen)
DIN 18531 (dakafdichtingen)
DIN 18195 (gebouwafdichtingen)
ETA 10/0295 (WHG § 19)
DIN EN 13501-1 (Klasse E)

Wolfin IB

Soorten plaatsing

In de nieuwbouw kan Wolfin IB los en onder ballast geplaatst worden.

Bij de afdichting van gebouwen conform DIN 18195 biedt ook het Wolfin PYE-verbindingssysteem uitzonderlijke veiligheid.
Bij de keukenafdichting wordt
Wolfin IB los geplaatst.

Voor veiligheid in het systeem

Wolfin IB-systeemtoebehoren

Het productassortiment van Wolfin IB wordt aangevuld door onderdelen uit hetzelfde materiaal voor de eenvoudige, snelle en veilige uitvoering van bijv. hoeken en doorvoeringen, passende werktuigen en hulpstoffen voor het lassen en verzegelen van naden. Vakkundige oplossingen in het systeem.

> Naar systeemtoebehoren


Wolfin IB

Referenties

Tal van referentiegebouwen en verschillende miljoenen vierkante meter aan banen wereldwijd zijn het bewijs voor het succes van Wolfin. Hier kunt u de referenties van Wolfin IB bekijken.

> Naar de referentiepagina van Wolfin IB

Wolfin und dicht.