“WOLFIN GWSK maakt dankzij de Protect-
uitrusting een directe aanhechting op polystyrol mogelijk.“

Snel en rationeel

Dakbaan met koude zelfklevende laag

Dankzij de fabrieksmatig aangebrachte volledige zelfklevende laag is voor deze dakbaan een extra mechanische plaatsingszekering niet nodig. Zo kan de afdichting en renovatie van het platte dak snel en rationeel verlopen. De homogeniteit van het oppervlak, ook wanneer het nat is, wordt door een eenzijdig kleefvrije lasrand gegarandeerd. Deze dakbaan wordt zowel in de nieuwbouw als bij renovaties bij verlijmde plaatsing gebruikt. Ook speciale vormen kunnen perfect worden afgedicht met Wolfin GWSK.
Wolfin GWSK met eenzijdig kleefvrije lasrand

Met Protect-uitrusting

Directe aanhechting op Polystyrol

Door de toevoeging van de speciale banenreceptuur met het Protect-glasvlies wordt het doorbranden van de vlammen naar de isolatiestof toe in geval van brand met succes verhinderd.

Wolfin GWSK bezit op grond van de speciale receptuur ook zonder extra brandwerende middelen een uiterst lage brandlast en dus een ongeëvenaard positieve brandveiligheid.

Met Wolfin GWSK bewijst Wolfin Bautechnik op een indrukwekkende manier opnieuw haar innovatiekracht. Wolfin GWSK met Protect-uitrusting heeft met succes de brandtest conform DIN4102, Deel 7, bij directe aanhechting op polystyrol en op alle dakhellingen tot 90° doorstaan.

De combinatie van alle voordelen maakt indien mogelijk een directe aanhechting van Wolfin GWSK met Protect-uitrusting op een hoogwaardige isolatielaag van polystyrol (min. EPS DAA dh/PS-30) mogelijk – verlijmd met PU-isolatielijm Teroson EF TK 395.

Voor de afdichting van daken en gebouwen

Vergunningen en classificaties

Wolfin GWSK is geclassificeerd resp. toegelaten conform:

DIN EN 13956 CE-dakafdichtingen
DIN EN 13967 CE-gebouwafdichtingen
DIN V 20000-201 (dakafdichtingen)
DIN V 20000-202 (gebouwafdichtingen)
DIN 18531 (dakafdichtingen)
DIN 18195 (gebouwafdichtingen)
DIN EN 13 501-1 (Klasse E)
DIN 4102-7 (harde bedaking)
DIN EN 13501-5 BROOF (t1)

GWSK

Soorten plaatsing

Nieuwbouw: Gelijmde opbouw in lagen

Nieuwbouw: Gelijmde opbouw in lagen
onder ballast

Renovatie: Gelijmde opbouw

Renovatie: Gelijmde opbouw onder ballast

Voor veiligheid in het systeem

Wolfin GWSK-systeemtoebehoren

Het productassortiment van Wolfin GWSK wordt aangevuld door onderdelen uit hetzelfde materiaal voor de eenvoudige, snelle en veilige uitvoering van bijv. hoeken en doorvoeringen, passende werktuigen en hulpstoffen voor het lassen en verzegelen van naden. Vakkundige oplossingen in het systeem.

> Naar systeemtoebehoren

Wolfin GWSK

Referenties

Tal van referentiegebouwen en verschillende miljoenen vierkante meter aan banen wereldwijd zijn het bewijs voor het succes van Wolfin.

> Naar de referentiepagina van GWSK

Wolfin und dicht.