“Hoogwaardige en innovatieve lijmen voor veilige verbindingen
op platte daken.“

Teroson-productoverzicht

Het assortiment voor dakprofessionals van Teroson

Teroson AD Sproeikleefstof

De Teroson AD Sproeikleefstof in de praktische spuitbus van 750 ml dient als montagehulp voor gecoate en niet-gecoate banen in kunststof en rubber alsook voor banen en folies op PE- en PP-basis. De lijm overtuigt dankzij zijn onmiddellijke kleefkracht, zijn gemakkelijke gebruik en het feit dat hij op nagenoeg alle op het dak voorkomende werkstoffen kleeft.

 

Teroson EF TK 395

Teroson EF TK 395  is een 1 K-polyurethaanschuim dat speciaal werd ontworpen voor de verlijming van warmte-isolerende stoffen op platte daken, bijv. polystyrol-hardschuim (PS-hardschuim) als rolbare of opvouwbare isolatiebaan en platen of polyurethaan-hardschuim (PUR-hardschuim).

 

Teroson EF TK 400

Teroson EF TK 400 is een 1 K-polyurethaanschuim dat werd ontworpen voor de verlijming van met vlies gecoate dak- en afdichtingsbanen in kunststof of elastomeren en met fijn zand bestrooide bitumenbanen.

 

Teroson AD 914

Teroson AD 914 is een transparante contactlijm die voor de verbinding van PVC-folies en -afdichtingsbanden onder elkaar alsook op metalen (ruw, fosfaatbehandeling, voorzien van grondverf, gelakt, geanodiseerd), houten werkstoffen, GVK en papier en karton wordt gebruikt.

Terofol-afdichtingssysteem

Het afdichtingssysteem Terofol KSK bestaat uit afdichtingsbanen voor de horizontale en verticale afdichting van gebouwen, zoals bijv. de Terofol KSK-dichtfolie M+S: de unieke dichtfolie die ook op vochtige ondergronden en tot -10 °C veilig kan worden verwerkt.

Afdichtingsbanden

Teroson-afdichtingsbanden

De afdichtingsbanden van Teroson dienen voor de diffusiedichte afdichting van aan- en afsluitvoegen en zijn sterk klevend. Ze zijn geschikt voor heel wat verschillende toepassingen, bijv. de aansluiting aan naar boven lopende elementen en doorvoeringen, overlappingen bij dampwerende lagen, afdichting en reparatie van voegen en naden, overlappingsafdichting bij metalen en kunststof constructies etc.

Teroson

Teroson 2001/2002

Terodem-2001/2002 wordt gebruikt voor het dempen van geluiden op plaatsen zoals garagepoorten, gevelelementen, vensterbanken, badkuipen, douche- en spoelbekkens, radiatorbehuizing, vuilstortkokers, verluchtings- en airconditioninginstallaties en liften. Deze zijn aan de bovenkant met een speciale isolatielaag met ruitmotief voorzien. De onderkant is klevend en met een hechtende bedekking van de lijmlaag uitgerust.

Wolfin und dicht.