“Voor een perfecte afdichting van platte daken en gebouwen zijn
optimaal op elkaar afgestemde systeemcomponenten nodig.“

Tijd- en kostenbesparend

Kant-en-klare detailoplossingen

Wolfin - Elementen ter bescherming tegen bliksem

Naast de mogelijkheid om de uitwerking van detailpunten manueel te doen, kunt u voor de banensystemen van Wolfin Bautechnik ook binnen- en buitenhoeken gebruiken. Deze vergemakkelijken niet alleen de plaatsing, maar zijn ook tijd- en kostenbesparend en bieden een aanzienlijk hogere verwerkingsveiligheid. De elementen ter bescherming tegen bliksem uit het assortiment van Wolfin  zijn ideaal voor alle soorten afdichtingen aan doorvoeringen met een kleine diameter. De universele bevestigingsschijf is een uitstekende ondersteuning van bijv. grindfilters en wordt in dit geval op een onderconstructie  bestaande uit een Wolfin-verbindingsplaatje aangebracht. In combinatie met de bliksemdraadhouder fungeert dit als bliksemafleidersteun voor bijv. schuine vlakken en op een attiek.

 

Voor platte en schuine daken

Wolfin-verbindingsplaten

De verbindingsplaten zijn compatibel met de banensystemen van Wolfin Bautechnik en bestaan uit 0,6 mm dikke, dubbelzijdig Zendzimir-verzinkte staalplaten met een zinklaag van minstens 275g/m², waarop in de walserij een uit de desbetreffende grondstof geproduceerde folie wordt gecacheerd. De onderzijde van de gecacheerde staalplaten is bovendien voorzien van een gekleurde, beschermende laag van moffellak en een identificatieteken.

Voor zeer hoogwaardige afdichtingen, bijv. in bedrijfskeukens, adviseren wij verbindingsplaten uit roestvrij staal.

 

 

 

Wolfin-verbindingsplaten

Voor veilige voegverbindingen

Hulpstoffen en werktuigen van Witec

Koud- resp. - bronlassen

De speciale werktuigen van Witec vereenvoudigen de productie van professionele en permanent dichte voegverbindingen. De Kehlfix (kimlasplank) van Witec is bijvoorbeeld met een beweegbaar gemonteerde kimplank uitgerust, waardoor de afdichting snel aan het stalen verbindingsprofiel kan worden gelast en een exacte uitlassing van goten mogelijk is.

Daarnaast staan er met het lasmiddel van Witec en de vloeibare baanwerkstoffen hoogwaardige, op het specifieke afdichtingssysteem van Wolfin Bautechnik afgestemde hulpstoffen ter beschikking voor het lassen en verzegelen van naden.

 

 

 

Wolfin und dicht.