“Het waterafvoersysteem van Wolfin biedt een
materiaalhomogene verbindingstechniek en meer dan
gewone constructiemogelijkheden.“

Maximale robuustheid en lange levensduur

Veiligheid in het systeem

Nooddrainage op de attiek met bassin voor grind en zand

Bij iedere afdichting van platte daken is een bepaald aantal doorvoeringen voor waterafvoer of ventilatie vereist. Het is precies hier dat de duurzame werking van de gebruikte onderdelen en een veilige verbindingstechniek een cruciale rol spelen voor de afdichting. Enkel op elkaar afgestemde systeemonderdelen garanderen een lange levensduur.

De systeemonderdelen van Wolfin zijn vervaardigd uit tegen zuur bestendig, roestvrij staal en garanderen zo een maximale robuustheid en lange levensduur. Ze kunnen worden gebruikt voor alle dragende constructies en zijn te combineren met om het even welk isolatiemateriaal. De bindflens, eveneens uit roestvrij staal, voldoet ook in de overgang naar de dakafdichting aan de hoogste eisen.

Nieuwbouw en renovaties

Materiaalhomogene verbindingstechniek

 

Alle systeemonderdelen uit roestvrij staal van Wolfin zijn ook met een homogene banenflens uitgerust voor het veilig aan elkaar lassen van de afdichting. De grijze banenflens is dankzij zijn speciale samenstelling ook geschikt voor gebruik met Wolfin grijs, Tectofin grijs en Cosmofin. Niet alleen in de nieuwbouw, maar ook bij renovaties kunt u met de roestvrijstalen systeemonderdelen van Wolfin Bautechnik op beide oren slapen.

Roestvrij staal is compatibel met alle in de constructie voorkomende metalen. Zo zijn de voor bepaalde materiaalcombinaties vereiste scheidingen van metalen, bijv. zink naar koper, niet langer nodig.

 
Wolfin Service

Locatiegebaseerde berekeningen van de waterafvoer

Bron: Regenkaart van Duitsland volgens dr. J. Guttenberger

Conform DIN 1986-100 moet het aantal waterafvoeren en noodwaterafvoeren berekend worden op basis van de locatiegebaseerde regenintensiteit (r). De technische adviesafdeling van Wolfin Bautechnik berekent voor u op basis van de specifieke locatie de benodigde Wolfin-afvoerelementen. Zo kunt u ook hiervoor op beide oren slapen.

Wanneer de afloop die u nodig heeft niet voorhanden is in ons standaardassortiment, maken wij voor u graag een onderdeel dat specifiek voldoet aan de bouwkundige vereisten. Doorgaans is het speciaal uitgevoerde element binnen drie weken afgewerkt en is het klaar voor montage.

> Neem contact met ons op

Wolfin und dicht.