“Wij bieden onze klanten permanent dichte, duurzame en
waardevaste productoplossingen in het systeem aan.”

Beste kwaliteit sinds 1962

WOLFIN creëert maatstaven

De WOLFIN-banen: WOLFIN, TECTOFIN, COSMOFIN en INOFIN

Als pionier ontwikkelden wij in 1962 met het merk WOLFIN de bitumenbestendige en meest dampdiffusie-open kunststof dakbaan. In 1993 zetten we een nieuwe standaard met de koudzelfklevende, gewapende kunststof dakbaan WOLFIN GWSK.

Met TECTOFIN-, COSMOFIN- en INOFIN-banen, hoogwaardige systeemonderdelen en kleefmiddelen van Hause Henkel vullen wij ons productassortiment aan.

Wij verbinden ons ertoe om onze klanten duurzame en waardevaste productoplossingen met systeem aan te bieden.

WOLFIN als partner

Onze manier van werken

Bij WOLFIN Bautechnik werken wij met plezier en engagement naar het succes van onze klanten toe. Voor onze partners uit de ambacht, gespecialiseerde handel, industrie en planning fungeren wij daarom al decennialang als competente adviseur en probleemoplosser met intelligente productsystemen en diensten en met de financiële soliditeit van de ICOPAL-groep.

WOLFIN-adviseur

Met de WOLFIN-adviseur, hét handboek van de sector, creëert WOLFIN Bautechnik voor meer dan een generatie maatstaven voor innovatieve en intelligente afdichtingen voor platte daken en gebouwen. Wilt u de adviseur graag bestellen? Neem dan contact met ons op.

> naar de contactpagina

Wetenschappelijk getest

Onderzoek voor de toekomst

Wij werken regelmatig met vooraanstaande wetenschappelijke instellingen samen. Zo hebben we in samenwerking met het Fraunhofer Institut für Bauphysik in Stuttgart en Holzkirchen langetermijntesten inzake het uitdrogingsgedrag van vochtige daklagen uitgevoerd.

Met de Gesellschaft für Materialforschung und Prüfungsanstalt für das Bauwesen (MFPA) in Leipzig en de Technische Universität (TU) München werd in het kader van veldonderzoek het hygrothermische gedrag van scheve daken in houtbouw onderzocht.

Lees meer over ons wetenschappelijk onderzoek.

Wolfin und dicht.