De beste kwaliteit sinds 1962

Wolfin bepaalt norm

Wolfin-banen: Wolfin, Tectofin, Cosmofin en Inofin

Onder het merk Wolfin hebben wij in 1962 als pionier de meest bitumenbestendige en dampdiffusieopen kunststof dakbaan ontwikkeld. In 1993 werd met de koud-zelfhechtende, gewapend kunststof dakbaan Wolfin GWSK een nieuwe norm bepaald.

Met Tectofin-, Cosmofin- en Inofin-banen, de meest uitmuntende systeemdelen, alsmede lijmstoffen, afkomstig van Henkel, vullen wij ons productassortiment aan.

Wij vinden het uiterst belangrijk om onze klanten duurzame en waardevaste productoplossingen aan te bieden met een systeem.

De partner Wolfin

Ons eigen identiteitsgevoel

Bij Wolfin Bautechnik werken we met plezier en betrokkenheid voor het succes van onze klanten. Daarom zijn wij voor onze partners uit het ambacht, de gespecialiseerde handel, de industrie en de planning al decennialang deskundige adviseurs en probleemoplossers met intelligente productsystemen en services, en met de financiële betrouwbaarheid van de ICOPAL-groep.

De adviseur Wolfin

Met de Wolfin-adviseur, het abecedarium van de branche, bepaalt Wolfin Bautechnik al meer dan een generatie lang de norm voor innovatieve en intelligente afdichtingen voor platte daken en gebouwen. Wilt u de Adviseur bestellen? Neem dan contact met ons op.

> Naar contactpagina

Wetenschappelijk getest

Onderzoek voor het bouwen van morgen

Wij werken regelmatig samen met vooraanstaande wetenschapsinstellingen. Duurtests voor het uitdrogingsgedrag van natte daklaagpakketten werden uitgevoerd met het Fraunhofer Institut voor bouwfysica in Stuttgart en Holzkirchen.

Met de Gesellschaft für Materialforschung und Prüfungsanstalt für das Bauwesen (MFPA, Maatschappij voor materiaalonderzoek en testinstituut voor de bouw) in Leipzig en de Technische Universiteit (TU) van München werd tijdens studies in het veld het hygrothermische gedrag onderzocht van schuine daken in de houtconstructie.

Wolfin und dicht.