Wolfin biedt verschillende voordelen, die vooral bij
hoogwaardige afdichtingen op parkeerdekken positieve
gevolgen hebben.”

Entspricht DIN 18195, Teil 5

Veilig parkeren op Wolfin!

Traditioneel worden de afdichtingen van parkeerdekken in compleet verlijmde uitvoering gerealiseerd. In bepaalde gevallen zijn ook los geplaatste systemen mogelijk. Compleet verlijmde systemen bieden echter het voordeel dat ze naast de wrijvingsverbinding met de dragende schaal ook extreem resistent zijn tegen infiltraties. Bij een vakkundige uitvoering kunnen zo afdichtingen ontstaan waarbij zelfs de mechanische beschadiging van de bovenste afdichtingslaag niet tot indringend vocht in het gehele systeem leidt.

Maar als de voordelen van bitumen met kunststof worden gecombineerd, ontstaan afdichtingssystemen die de hoogste graad aan veiligheid en duurzaamheid garanderen. Basisvereiste voor deze combinatie is uiteraard dat de gebruikte kunststof baan door het aanhoudende contact met bitumen geen schade oploopt. Ideaal dus voor het gebruik van kunststof dakfolies van Wolfin.

Normen, wetten, richtlijnen

Aan alle vereisten wordt voldaan

Voor de afdichting van parkeerdekken is DIN 18195 (‘Afdichtingen van gebouwen’) van toepassing. Daar worden in deel 5 (‘Afdichtingen tegen niet-drukkend water op dekplaten en in natte ruimtes; berekening en uitvoering’), punt 7, de afzonderlijke types belasting en mogelijke plaatsingsopties beschreven.

Op grond van de uiterst hoge mechanische belastingen moeten afdichtingen van parkeerdekken van het begin af aan erg zorgvuldig worden gepland. Wolfin Bautechnik beschikt dankzij zijn decennialange ervaring op dit gebied over een uitgebreide kennis met betrekking tot optimale systeemcomponenten en gebouwspecifieke detailoplossingen. Wij helpen u graag verder met het plannen van individuele oplossingen voor een langdurig functionerende afdichting.

 

Wolfin garandeert een hoge resistentie tegen chemische en mechanische belastingen.

Links en downloads

Overige thema‘s

No items were found.

 
Wolfin und dicht.